Crăciunul cel mai fericit

Am avut de așteptat 32 ani, dar s-a întâmplat: am trăit cel mai frumos Crăciun din viața mea!

La câteva ore după ce am devenit doamna Stan, ne-am înghesuit în trei mașini, printre zeci de buchete de flori, cadouri de cununie, haine groase care s-au dovedit inutile, sticluțe cu lichiorul meu de ouă, preparate pentru tradiționala masă de sărbători, daruri de Crăciun și coronițe ce urmau să fie oferite celor două familii reunite, și ne-am aventurat pe serpentinele înecate-n beznă care ne-au dus la cabana de poveste din Dâmbovicioara.

https://www.airbnb.fr/rooms/6356123

M-am strecurat tiptil în cabană, înainte ca ceilalți să-și facă intrarea, și am lipit pe fiecare ușă eticheta care le-a indicat camera în care urmau să se relaxeze. Era o atmosferă molipsitoare de entuziasm și bucurie. Am stat toți nouă în fața șemineului, care ne-a oferit un adevărat spectacol de lumină, aproape trei zile. Am pus împreună masa, am învățat să facem brăduți din șervețele, am făcut grătar, vin fiert și țuică flambată cu boabe mari de piper, am cântat colinde, am oferit și primit cadouri, am depănat amintiri, am făcut glume și planuri, pe scurt, ne-am închegat ca familie.

Pentru mine, Crăciunul înseamnă familie, înseamnă acele câteva zile din an în care lasă fiecare de-o parte grijile și preocupările de zi cu zi pentru a se bucura de prezența celor mai dragi, în liniște.

Odată cu 2015 s-a născut o tradiție: Crăciunul în mijlocul a două familii reunite!

🙂

Un gând despre “Crăciunul cel mai fericit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s