Care este limita decenței?

De mică, pe când răsfoiam pe îndelete revista nemțească de modă „Burda”, fără să înțeleg vreun cuvânt sau preț, alunecam visătoare printre pagini, imaginându-mi cum ar fi să trăiesc și eu așa: în decorurile pe care le credeam fragmente din „acasă”-ul cuiva, îmbrăcată în rochiile acelea la care puteam doar spera și încărcată de atmosfera și starea și trăirea neatinse de vreo apăsare pe care mi le transmiteau femeile-model.

Zeci de ani mai târziu, iată-mă printre filele catalogului “Crăiasa”, purtând creații vestimentare desprinse dintr-o poveste pe care am și apucat să o trăiesc puțin.

Sunt recunoscătoare pentru asta prietenilor Crăița și Andrei Goagă, cuplul de artiști care a umplut un gol din sfera modei, oferind ocazia domnișoarelor și doamnelor să fie feminine și atrăgătoare fără să-și dezvăluie formele sau să își piardă decența.

Dacă aveți nostalgii privind înapoi în timp la ce însemna esența feminității, dacă sunteți pur și simplu curioși sau dacă ce vedeți în jur vă face să gândiți că eleganța nu mai e ce a fost odată, vă provoc să răsfoiți catalogul virtual “Crăiasa”:

https://craiasa.eu/ro/?sabina

Elena

V-ați oprit puțin și la modelul pe care l-am purtat eu? Vă este cunoscută rochia? Foarte posibil, aseară, la finala concursului „Vocea României”, Elena Bozian a făcut aceeași opțiune: Crăiasa Turquoise Bliss.

Fiecare dintre noi are nevoie de un strop de magie. Iar pentru mine, „Crăiasa” este întruchiparea fragilității, a farmecului, a creativității și a cutezanței feminine, este visul împlinit al fetiței care răsfoia odată o revistă.

Am lăsat o ușă deschisă visării urmărind paginile Facebook și Instagram „Crăiasa” și vă invit și pe voi să o faceți dacă rezonați cu povestea. Nu se știe niciodată când va fi exact ce aveți nevoie.

Sărbători fericite, să ne purtăm cu eleganță!

 

 

Foto: Andrei Goagă, machiaj: Corina Turcu

Lasă un comentariu